Trainingen

Start zaterdag 15-04

Als docent kan het je behoorlijk onzeker maken als er ineens een zwangere vrouw je les binnenstapt. Hoe kun je hier rekening mee houden, waar zijn aanpassingen nodig en wat is veilig?

Start mei / juni

Yin Yoga is de tegenhanger van de huidige, jachtige maatschappij. Met jouw yin yogalessen bied je balans door vertraging, verstilling en een veilige setting te creëren om te ontspannen.

Start woensdag 29-03

In deze 8 lessen van 2 uur leer je over Ayurveda, de Indiase gezondheidsleer en de toepassingen daarvan binnen je dagelijks leven door rekening te houden met je constitutie.

Start woensdag 07-09

Vind je het leuk om te verdiepen in de achtergrond van yoga? Met deze training maken we een start met de filosofie van de Yoga Sutra van Patanjali.

Start maandag 31-10

Wil je yogadocent worden? Je eigen practice verdiepen? Met de 200 uur Neo Yoga Teacher Training 1 leer je alles om les te geven, maar ook om te verdiepen in yoga.

Nieuwe data volgen

Met deze training verdiep je in de asana’s, de houdingen die je doet in je yogaoefening. We behandelen de techniek en de verdieping van jouw eigen oefening.

Nieuwe trainingen

Coming soon

Wij ontwikkelen voortdurend nieuwe trainingen. Houd deze pagina in de gaten voor nieuwe trainingen. Kun je niet wachten? Mail naar david@neoyogadelft.nl voor meer informatie over aankomende trainingen. 

Neo Yoga teacher training en verdiepende trainingen docenten david

login 

let op je wordt doorverwezen naar een andere pagina