Een zwangere of pas bevallen deelnemer in je les

datum volgt

Als docent kan het je behoorlijk onzeker maken als er ineens een zwangere vrouw je les binnenstapt. Hoe kun je hier rekening mee houden, waar zijn aanpassingen nodig en wat is veilig?

Deze training duurt 4 uur en wordt gegeven door Gemma Schuurman.

In deze training komt aan bod:

Geschiedenis van Yoga

Filosofie van Yoga

Asana techniek

Verdieping eigen oefening

Lesgeven

Over de training

Nooit meer onzeker zijn wanneer er een zwangere vrouw je les binnenstapt? Met deze workshop leer je rekening te houden met zwangere of pas bevallen deelnemers in je reguliere yogalessen. 

Details:

Uren: 4 uur

Data:

Lestijden: van 13:00 tot 17:00 uur

Locatie: Neo Yoga Delft Studio 

Earlybird prijs: €99,-

Volledige prijs: €115

Certificering: Yoga Alliance.

Dit ga je leren:

Voor wie

Deze training is specifiek voor yogadocenten. De yogastijl waarin je lesgeeft maakt niet uit. Ook kun je meedoen als je wel een Teacher Training hebt gevolgd, maar (nog) geen lesgeeft. Voorkennis over zwangerschap is niet vereist.

Programma

Deze workshop geeft je handvatten om zelfverzekerd zwangere en pas bevallen deelnemers in je les te ontvangen. Naast een stevige theoretische basis zijn we ook praktisch bezig om asana’s aan te passen en te ervaren wat er wel en niet werkt. Tevens besteden we aandacht aan de thema’s grenzen en verantwoordelijkheid. Wat hoort bij de deelnemer en wat hoort bij de docent?

De training bestaat uit:

Prijs

De reguliere prijs voor de training is €125,-. Schrijf je tijdig in en profiteer van de vroegbroekprijs! Je betaalt slechts €115,- als je voor 15 maart boekt.

Voorwaarden:

Er wordt geen restitutie gegeven op het lesgeld. Mocht je onverhoopt dagen missen dan kijken we in overleg wat de best passende oplossing is. Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen, overleg dit met ons na je aanmelding. Er zijn geen extra kosten aan verbonden.

De algemene annuleringsvoorwaarden van Neo Yoga Trainingen zijn van toepassing.

De training is inclusief:

login 

let op je wordt doorverwezen naar een andere pagina