al jouw vragen beantwoord

veelgestelde vragen

Betaling

  Ja, dat is mogelijk. Dit overleggen we met elkaar en we vinden de manier die voor jou het beste werkt. We denken graag met je mee!

  Ja, dat is één van de voordelen van het volgen van de Teacher Training! Tijdens de gehele duur van de training kun je voor een voordelig tarief de reguliere lessen volgen in onze yogastudio (neoyogadelft.nl) en je krijgt ook nog eens korting in onze yoga winkel.

  Teacher Training

   Ja, je kunt zeker meedoen als je bijvoorbeeld de hoofdstand (nog) niet kunt. In de training besteden we veel aandacht aan alle houdingen. Hierdoor leer je ze beter begrijpen en kun je zelf ook goed oefenen. Het kan dat je door de training sommige lastige houdingen uiteindelijk zelf ook kunt! We bespreken ook de vraag of je houdingen in de les zou moeten of kunnen doen als die zelf niet kunt. Het belangrijkste is dat je enige ervaring met yoga hebt en dat de houdingen niet volledig nieuw voor je zijn. Hoe lenig of je sterk je precies bent maakt niet zo veel uit. Dus weten dat een houding als de hoofdstand bestaat, is belangrijker dan deze zelf kunnen.

   Dat kan zeker! Deze vraag krijgen we regelmatig. Tijdens de Teacher Training verdiepen we zeer uitgebreid in de houdingen, ademhalingsoefeningen, filosofie en geschiedenis van yoga. Dus een persoonlijke verdieping zit er zeker voor je in. De Teacher Training motiveert ook om je eigen oefening meer te doen, dus ook daar zit verdieping. Tenslotte is ook het oefenen van lesgeven erg verdiepend voor je eigen kennis van de houdingen. Als je iets aan een ander uit wilt leggen, kom je er achter of je het zelf ook goed weet.

   Ja, in principe wel. Door het lesgeven te oefenen verdiep je namelijk nog veel meer in de materie. Als je iets aan een ander moet uitleggen, leer je het zelf ook meteen nog veel meer. Daarnaast is ook het kijken naar anderen en proberen dat in een lessituatie te doen, heel erg leerzaam. Je begrijpt steeds beter wat belangrijke punten zijn in alle houdingen en oefeningen.

   Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk dagen aanwezig bent. In overleg kunnen we hier met elkaar een oplossing voor vinden. Een dag missen is meestal geen groot probleem, omdat we veel dingen herhalen.

   Zeker, dit is geen enkel probleem. We moedigen juist de deelnemers aan om een breed beeld van yoga te ontwikkelen. Het volgen van lessen bij verschillende studio’s en docenten is dus juist heel nuttig.

   Alle trainingen

    Nee, de deelnemers aan eerdere trainingen waren tussen de 25 en 70!

    Zeker, dit is geen enkel probleem. We moedigen juist de deelnemers aan om een breed beeld van yoga te ontwikkelen. Het volgen van lessen bij verschillende studio’s en docenten is dus juist heel nuttig.

    Andere vraag?

    Neem gerust contact met ons op!

    Neo Yoga teacher training en verdiepende trainingen docenten david

    Vraag het David
    david@neoyogadelft.nl
    0614107424

    Neo Yoga teacher training en verdiepende trainingen docenten gemma

    Vraag het Gemma
    gemma@neoyogadelft.nl
    0648509687

    login 

    let op je wordt doorverwezen naar een andere pagina