Yin Yoga opleiding

50u YA voor yogadocenten

Deze training heeft plaatsgevonden juni 2023, nieuwe data volgen.

Het is niet voor niets dat Yin Yoga aan populariteit heeft gewonnen de afgelopen jaren. Het is de tegenhanger van de huidige, jachtige maatschappij waarin alles gaat om doorgaan en doorzetten. Met jouw yin yogalessen bied je balans door vertraging,  verstilling en een veilige setting te creëren om te ontspannen.

Deze training is in het Nederlands, duurt 50 uur en wordt gegeven door Gemma Schuurman.

In deze training komt aan bod:

Geschiedenis van Yoga

Filosofie van Yoga

Asana techniek

Verdieping eigen oefening

Lesgeven

Over de training

Met deze training van 50 uur verdiep je je in de wereld van Yin Yoga. Deze training geeft een uitgebreide basis om daarna zelf mee aan de slag te gaan als docent. 

Details:

Uren: 50 uur (40 uur gezamenlijk, 10 uur zelfstudie)

Data:
deel 1: 12, 13 en 15 mei
deel 2: 2, 3 en 5 juni

vrijdagen en maandagen van 9:00 – 16:30 uur
zaterdagen van 12:00 – 17:00 uur

Locatie: Neo Yoga Delft Studio 

Earlybird prijs: €645,- 

Volledige prijs: €675,-

Aanbevolen literatuur zelf aan te schaffen: Bernie Clark, the complete guide to yin yoga (Engelstalig)

Certificering: Yoga Alliance (Continuing education)

Dit ga je leren:

Voor wie

Deze training is specifiek voor yogadocenten. Je hebt een (basis) yogaopleiding gevolgd, in welke stijl je lesgeeft maakt niet uit. Ook kun je meedoen als je wel een Teacher Training hebt gevolgd, maar (nog) geen lesgeeft. Daarnaast is het fijn als je bekend bent met yin yoga en regelmatig lessen hebt gevolgd en/of een eigen practice hebt.

Programma

De duur van de training is 50 uur, waarvan 41 uur gezamenlijk en 9 uur zelfstudie. De training vindt plaats in 2 keer vrijdag- en zaterdagmiddag en 3 hele vrijdagen. Daarnaast kun je verwachten ongeveer 10 uur in je eigen tijd te besteden. Je ontvangt een certificaat na afloop en de uren zijn in te zetten als ‘Continued Education’ voor je registratie als docent bij Yoga Alliance.

De training bestaat uit:

Prijs

De reguliere totaalprijs voor de training is €675,-. Schrijf je tijdig in en profiteer van de vroegbroekprijs! Je betaalt slechts €645,- als je voor 1 april boekt.

Voorwaarden:

Er wordt geen restitutie gegeven op het lesgeld. Mocht je onverhoopt dagen missen dan kijken we in overleg wat de best passende oplossing is. Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen, overleg dit met ons na je aanmelding. Er zijn geen extra kosten aan verbonden.

De algemene annuleringsvoorwaarden van Neo Yoga Trainingen zijn van toepassing.

De training is inclusief:

login 

let op je wordt doorverwezen naar een andere pagina