Yin Yoga opleiding

75u YA

 

start 5 april 2024

Het is niet voor niets dat Yin Yoga aan populariteit heeft gewonnen de afgelopen jaren. Het is de tegenhanger van de huidige, jachtige maatschappij waarin alles gaat om ‘aan’ staan, doorgaan en doorzetten. Met jouw yin yogalessen bied je balans door vertraging, verstilling en een veilige setting te creëren om te ontspannen.

Deze training is in het Nederlands, omvat 75 uur en wordt gegeven door Gemma Schuurman.

In deze training komt aan bod:

Geschiedenis van Yoga

Filosofie van Yoga

Asana techniek

Verdieping eigen oefening

Lesgeven

Over de training

Met deze zeer complete training van 75 uur verdiep je je volledig in de wereld van Yin Yoga. Deze training bereidt je voor om vanuit een stevige theoretisch onderlegde basis en een flinke dosis praktijkervaring (in een veilige oefensetting) jouw yin lessen te gaan geven.

Deze training bevat de volgende 4 pijlers:
1. De basisprincipes van Yin
2. Functionele anatomie
3. Werking van Yin, fysiek energetisch en mentaal
4. Lesgeefvaardigheden voor deze specifieke stijl

Uiteindelijk merk je dat deze aspecten allemaal samenkomen in een goede Yinles.

Details:

Uren: 75 uur (60 uur gezamenlijk, 15 uur zelfstudie)

Maximaal aantal deelnemers: 12

Data 2023:

start 
vrij 5 april 9:00 – 17:00
za 6 april 10:00 – 17:00

midweek
ma 15 t/m vr 19 april 9:00 – 17:00

afsluiting
za 25 mei 10:00 – 17:00

Locatie: Neo Yoga Delft Studio 

Earlybird prijs: €975 ,- (boekingen voor 15 feb 2024)

Volledige prijs: 1045 ,-

Aanbevolen literatuur zelf aan te schaffen: Bernie Clark, the complete guide to yin yoga (Engels- of Nederlandstalig)

Certificering: Yoga Alliance (Continuing education)

Dit ga je leren:

Voor wie

Deze training is voor iedereen die zich wil verdiepen in Yin yoga. Het kan dat je een (basis) yogaopleiding gevolgd, maar ook zonder voorgaande yogaopleiding ben je welkom. Het is fijn als je bekend bent met yin yoga en regelmatig lessen hebt gevolgd en/of een eigen practice hebt.

Wil je je wel in Yin yoga verdiepen, maar wil je geen les gaan geven? Eventueel kun je de praktijk gedeeltes alleen als deelnemer meedoen en niet als docent, neem graag even contact op met Gemma.

Programma

De duur van de training is 75 uur, waarvan 60 uur gezamenlijk en 15 uur zelfstudie. Je kunt verwachten ongeveer 15 uur in je eigen tijd te besteden. Dit is het verdiepen in de theorie, lesvoorbereiding, oefenen met een proefpersoon en reflectie.

Je ontvangt een certificaat na afloop en de uren zijn in te zetten als ‘Continued Education’ voor je registratie als docent bij Yoga Alliance.

De training bestaat uit:

Ervaringen van deelnemers

“Alles klopte in de yin training. Gemma is heel deskundig, gepassioneerd en gestructureerd. Ze creëert een goede balans tussen het theoretische en praktische lesmateriaal. Daarbij is er genoeg ruimte voor individuele aandacht en betrokkenheid” – Renate

“Gemma is een fijne, ervaren docent die goed kan overbrengen hoe yin yoga werkt en hoe je je les kunt inrichten” – Frits

” De yin yoga training heeft mij een enorme verdieping gegeven, voor mij persoonlijk en voor het geven van mijn eigen yogalessen. Het heeft mijn verwachting ver overstegen. Ik wil Gemma enorm bedanken voor alle kennis die zij over heeft gedragen op een krachtige, rustige en professionele wijze. Een aantal intense dagen waar alles er mocht zijn in de reis van yin yoga die we met elkaar hebben gemaakt.
Dank dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt!” – Silvia

Prijs

De reguliere totaalprijs voor de training is €1045,-. Schrijf je tijdig in en profiteer van de vroegbroekprijs! Je betaalt slechts €975,- als je voor 15 februari boekt

Voorwaarden:

Er wordt geen restitutie gegeven op het lesgeld. Mocht je onverhoopt dagen missen dan kijken we in overleg wat de best passende oplossing is. Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen, overleg dit met ons na je aanmelding. Er zijn geen extra kosten aan verbonden.

De algemene annuleringsvoorwaarden van Neo Yoga Trainingen zijn van toepassing.

De training is inclusief:

login 

let op je wordt doorverwezen naar een andere pagina