Verdieping in Hatha Yoga asana’s

datum volgt

Voor mensen die verdieping zoeken in hun eigen yoga practice of yogadocent (willen) zijn. Deze training duurt 30 uur en wordt gegeven door David van der Gaag en Gemma Schuurman.

In deze training komt aan bod:

Geschiedenis van Yoga

Filosofie van Yoga

Asana techniek

Verdieping eigen oefening

Lesgeven

Over de training

Met deze training van 5 dagen verdiep je in de asana’s, de houdingen die je doet in je yogaoefening. Je leert over de achtergrond van Asana als stap in het 8-voudig pad in de Yoga Sutra’s van Patanjali en komt meer te weten over de oorsprong van asana’s in de geschiedenis van yoga. Ook leer je meer over de techniek van houdingen. We bekijken de houdingen in detail, je leert zeer uitgebreid waar je allemaal op kunt letten als oefent. Ook bespreken redenen waarom bepaalde houdingen goed zijn om te oefenen en waarom in sommige gevallen niet.

Details:

Uren: 30 uur (20 uur gezamenlijk, 10 uur zelfstudie)

Data:

Lestijden: van 13:00 tot 17:00 uur

Locatie: Neo Yoga Delft Studio 

Earlybird prijs: €298,- 

Volledige prijs: €355,-

Certificering: Yoga Alliance.

Dit ga je leren:

Voor wie

Iedereen kan aan de training meedoen, je hoeft geen docent te zijn of te willen worden. Voorkennis is niet vereist, maar enige ervaring met de beoefening van yoga wel. Je kunt de training doen als eigen verdieping in de achtergrond van yoga. De training is ook een goede aanloop voor de Neo Yoga Teacher Training:

  • Na afronding krijg je €50,- korting op de Neo Yoga Teacher Training
  • Na afronding vervallen een deel van de thuiswerkuren van de Neo Yoga Teacher Training over dit onderwerp.

Programma

De duur van de training is 30 uur, waarvan 20 uur gezamenlijk en 10 uur zelfstudie. De training vindt plaats van maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 16:00 bij de yogastudio van Neo Yoga Delft. Daarnaast kun je verwachten ongeveer 10 uur in je eigen tijd te besteden. Je ontvangt een certificaat na afloop en de uren zijn in te zetten als ‘Continued Education’ voor je registratie als docent bij Yoga Alliance.

De training bestaat uit:

Prijs

De reguliere totaalprijs voor de training is €355,-. Schrijf je tijdig in en profiteer van de vroegbroekprijs! Je betaalt slechts €298,- als je voor 1 september boekt.

Voorwaarden:

Er wordt geen restitutie gegeven op het lesgeld. Mocht je onverhoopt dagen missen dan kijken we in overleg wat de best passende oplossing is. Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen, overleg dit met ons na je aanmelding. Er zijn geen extra kosten aan verbonden.

De algemene annuleringsvoorwaarden van Neo Yoga Trainingen zijn van toepassing.

De training is inclusief:

login 

let op je wordt doorverwezen naar een andere pagina